Welkom op de website van Ladies on Bikes.


Ben je een vrouw en in het bezit van een wielrenfiets? Een ervaren, sportieve fietser en hou je van genieten en gezelligheid? Dan zit je hier helemaal goed.

Lees meer

Over ons


Ladies on Bikes is een gratis en vrijblijvende wielrengroep in Zoetermeer, en het hele jaar actief. Wij doen niet aan een seizoenstop! Op mooie fiets dagen in oktober t/m maart pakken wij ook onze fiets!
Een sportief tempo van minimaal 23 km/u gemiddeld is een vereiste om lekker mee te kunnen fietsen met de groep. De route is elke rit anders van samenstelling en dat maakt het juist zo leuk.
Je kan aansluiten wanneer je zin en tijd hebt om te fietsen. Op deze site kun je alle belangrijke informatie vinden en een leuke indruk krijgen van de groep.
Naast het fietsen zijn wij als groep ook actief met het organiseren van leuke evenementen met elkaar zoals: onderhouds avonden, ladies night, bbq, team uitjes enz.

Interesse om een keertje mee te fietsen? Neem dan contact met ons op. Ik zie je graag met fiets! Groetjes, Corina.

Meer informatie

Informatie


Wanneer fietsen wij?

Het hele jaar door!!!

Maandelijkse maandag ochtendrit, aanvang: 09:00
Dinsdag avondrit, aanvang: 19:00
Donderdag avondrit, aanvang: 19:00
Zondagsrit, aanvang: 09:00

Check onze agenda.

Afstanden?

Onze ritten hebben verschillende afstanden, variƫrend van 50 tot en met 100 km. De avond ritten zijn max 45 km. Zo kunnen de dames van buiten Zoetermeer nog veilig in het daglicht naar huis.

Snelheid?

Wij fietsen met een sportief tempo van 23 - 25 km/u gemiddeld.
Verzamel en vertrek plaats: Restaurant Hudson, Hugo de Grootlaan 2, Zoetermeer.

Kom je met de auto? Graag in de wijk ernaast parkeren. Zo voorkomen wij parkeer gebrek voor het restaurant.

SAMEN UIT, SAMEN THUIS

Regels


De dames van Ladies on Bikes gaan altijd goed voorbereid op pad. Zorg voor een goede uitrusting en dat je fiets in goede conditie is voordat je deelneemt aan een rit.
Onder een goede uitrusting valt:

- Helm (verplicht)
- Bel (graag)
- Reserve binnenbandje
- Volle bidons
- Regenjack- Toolbar
- Pompje of patronen
- ID

Zonder helm is meefietsen bij Ladies on Bikes NIET toegestaan!

Het meefietsen met Ladies on bikes is altijd vrijwillig, vrijblijvend en op eigen risico! Omdat ik mij verantwoordelijk voel voor de gehele groep zijn er regels opgesteld.

Wij houden ons netjes aan alle verkeersregels die voor ons als fietser gelden en zorgen er met elkaar voor dat de veiligheid van iedere weggebruiker gewaarborgd is. Om veilig in een groep te kunnen fietsen communiceren wij met signalen. Deze zullen doorgenomen worden voorafgaand aan een rit als er nieuwe dames zijn die meefietsen. Het nuttigen van alcohol tijdens onze stops is niet toegestaan! Vanzelfsprekend hebben wij respect voor de natuur. Wij zullen daarom geen afval achterlaten tijdens de ritten.

Bij deelname aan de avond ritten zijn lampjes onmisbaar. Bij onverwacht uitlopen van een rit moeten wij ten alle tijden goed zichtbaar zijn. Lampjes vergeten en aangehouden? Bekeuring is voor je eigen rekening!

Agenda


Wordt binnenkort bekend gemaakt!

Contact


Wil je gezellig met ons meefietsen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op, dan mail of bel ik je snel terug. Ik maak graag tijd voor je vrij. - Corina Remmerswaal.